Rękaw i torebki do pieczenia
Opis produktu
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Właściwości:
- Służą do beztłuszczowego pieczenia różnego rodzaju mięs i warzyw
- Można bezpiecznie używać w tradycyjnych kuchenkach w temperaturze do 220 °C
- Zachowują kolor, soczystość, smak, zapach i wartości odżywcze pieczonych potraw
- Produkowane z możliwie najlepszych materiałów surowcowych dostępnych na rynku światowym
- Sposób pakowania: kartonik wraz z klipsami.
- Mają unikalną wytrzymałość na rozerwanie zgrzewu: rękaw do pieczenia 12N/15mm, torebka do pieczenia 15N/15mm
- Mogą być używane przez klientów indywidualnych oraz przez przetwórców żywności
- Mogą być używane w mikrofalówce.
- Bezpieczne w kontakcie z żywnością co potwierdzają liczne certyfikaty.
Standardowe parametry produktu:
- wymiary torebek 250 x 380 mm i 350 x 430 mm, max 500 x 500 mm
- długość rękawa: 3 m i 6 m
- szerokość rękawa: 290 mm i 310 mm
Jeżeli nasza oferta na produkty standardowe nie spełnia Państwa oczekiwań zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z działem B2B i składania zapytań. Grono profesjonalistów służy fachową radą i chętnie przygotuje rozwiązania skrojone na miarę Państwa indywidualnych potrzeb. Zapraszamy do współpracy!